Agile Marketing Agency Review

Agile Marketing Agency Review

Wilt u weten waar uw digitale platform staat? Vraagt u zich af of u nieuwe online wegen in moet slaan? Of wilt u een second opinion? De agile marketing review zet uw digital platform af tegen de digital benchmark. De benchmark is opgesteld uit marktcijfers en onze kennis die wij bij onze klanten hebben opgedaan. Het geeft u zicht waar uw organisatie staat in de digitale ontwikkeling. Maar nog meer, het geeft u de mogelijkheid om te kiezen waar u zich verder kunt ontwikkelen.

De review is opgebouwd uit 8 assen die van belang kunnen zijn om een digitaal platform succesvol te kunnen managen. De volgende 8 diensten nemen wij mee in de review:

 1. Digital Analytics
 2. Design (for conversion)
 3. Zoekmachine optimalisatie
 4. Zoekmachine adverteren
 5. CRM
 6. Social Conversation
 7. Social Campaigns
 8. Display Campaigns

Moet uw organisatie op alle assen goed scoren? Nee! De review geeft geen oordeel over de kwaliteit van uw digitale platform. Maar moet worden gezien als een foto van waar u staat. Dit geeft uw organisaties de mogelijkheid om discussie te voeren en bewust te kiezen waar naar toe te groeien, maar ook te kiezen waar u juist géén focus in aan wil brengen.

Op deze wijze brengt u focus en richting aan in de werkzaamheden die u de komende sprints op kunt gaan pakken. Vaak is het een valide keuze om op bepaalde diensten voorlopig geen focus aan te brengen maar juist heel gericht te kiezen waar u op wil excelleren. Oftewel met welke diensten kunt u uw organisatie doelstellingen het best behalen.

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag weten waar u organisatie staat op dit moment? Download hieronder dan het voorbeeld door uw telefoonnummer achter te laten.

Geïnteresseerd in de scan? Laat uw contact gegevens achter en download het Agile Marketing Agency Review voorbeeld.

  Uw naam

  Uw email

  Uw telefoonnummer