Agile Social Campaigns

Agile Social Campaigns

Campagnes op sociale media is een heel nieuw werkveld. Sociale platformen worden steeds meer advertentie platformen. Dat betekent niet meer alleen adverteren om likes te sparen, maar veel specifiekere mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheden van hyper local advertising, custom audiences of lookalike audiences.

“Social campagnes is het slim combineren van de juiste social advertising met de beste creativiteit. Alles moet aansluiten op uw doelstellingen.”

Voorop staat wat u wilt bereiken met uw campagne. Is dat het vergroten van uw community, branding of verkoop van een nieuwe service of een app?

Vanuit de doelstelling gaat het om een slimme combinatie van de mediamogelijkheden en creativiteit. Het werken met een campagne bureau en een media agency werkt niet meer binnen social.

Daarom combineren wij media inzet met creativiteit. Immers kunnen we festivalbezoekers prima benaderen met hyper local advertising, en kunnen we een campagne creëren die relevant is om op het festival extra verkoop te realiseren. Het idee ontwikkelen en uitvoeren kan alleen in nauwe samenwerking tussen creatief en media deskundige. Wij combineren deze kunde in onze agile teams.

En executie? Als exclusieve partner van de SocialAds tool in Nederland kunnen wij als geen andere partij campagnes leveren, testen en optimaliseren over verschillende sociale platformen. Door het continue monitoren en rapporteren kunnen wij de campagne en media inzet dagelijks optimaliseren. Want dat is wat social campagnes vandaag de dag van ons vragen.

Graag helpen onze specialisten u verder. Dus ook de social campagnes starten met een kop koffie en een goed gesprek.

Agile Social Campaigns doen wij onder andere voor:

chocomel
enexis
regiobank
Eye filmmuseum

Meer weten?