Agile Zoekmachine Optimalisatie

Agile Zoekmachine Optimalisatie

De zoekmachine van Google is veruit de meest gebruikte internet pagina in Nederland. Daar starten de meeste customer journeys. Organische vindbaarheid op de juiste woorden is daarom vaak een essentieel onderdeel van een online strategie.

“Organische vindbaarheid is voor ons onmisbaar voor een goede online aanwezigheid”

De zoekmachine van Google is veruit de meest gebruikte internet pagina in Nederland: daar starten de meeste customer journeys. Organische vindbaarheid op de juiste woorden is daarom vaak een essentieel onderdeel van een online strategie.

Onze SEO specialisten weten dat organische vindbaarheid begint bij de basis van uw site: hoe is de site technisch gestructureerd? Maar Google kijkt naar veel meer zaken zoals de mobiele prestaties van uw website, hoe goed uw website het op sociale media doet en natuurlijk hoe u uw content inzet. Onze SEO specialisten kijken naar alle relevante aspecten.

Maar let wel, zoekmachine optimalisatie is niet een project wat u eenmaal doet en daarna af is. Immers, zowel de regels die Google gebruikt voor haar zoekmachine resultaten veranderen continue, tevens als de activiteiten van uw concurrentie op de zoekwoorden die u belangrijk vindt.

Zoekmachine optimalisatie is bewust werken aan vindbaarheid. Continue monitoren hoe u het doet en daar waar nodig is verbeteringen doorvoeren.

Daarom biedt Agile Marketing Agency een andere werkwijze. Onze specialisten spreken duidelijke doelstellingen met u af die in lijn zijn met uw online strategie en ambitie. Wij monitoren met specifieke tooling de resultaten van uw website. Zo kunnen wij naast de veelgebruikte SEO tools ook als enige bureau in Nederland de proprietary SEO technologie van 77Agency inzetten.

Deze technologie stelt ons in staat om een specifieke concurrentie analyse, keyword research, website analyse en link analyse voor u te maken. Bovendien kunnen onze klanten rechtstreeks toegang krijgen tot de real time SEO rapporten. Maandelijks maken onze specialisten een SEO analyse en rapportage. De aanbevelingen bespreken we met de marketeers. Op deze wijze heeft u inzicht in de prestaties van de zoekwoorden en waar de komende periode aandacht aan besteed moeten worden. Heeft u al eens aan een social conversation blog gedacht voor uw SEO? Met deze agile werkwijze groeien niet alleen uw organische zoekresultaten maar helpen wij uw organisatie met bewustwording en kennis over SEO zelf op te bouwen.

Wilt u weten of SEO belangrijk voor u is en waar u moet beginnen? Start met onze Agile Marketing Review. Wij kijken dan niet alleen naar de kwaliteit van uw SEO, maar ook of SEO op dit moment voldoende toegevoegde waarde voor u biedt.

Agile Zoekmachine Optimalisatie doen wij onder andere voor:

TechniekTalent
nomad
PerfectGroep
Studiekeuze123

Meer weten?