Setting the Stage

Setting the stage

Voor wij aan de slag gaan, vinden we het belangrijk goed zicht te hebben op de doelstellingen en het online platform van uw organisatie. De diensten die we aanbieden moeten immers in lijn zijn met de doelstellingen van uw organisatie. Bovendien staan voor ons diensten niet los van elkaar, maar beïnvloeden ze elkaar, kunnen elkaar helpen, maar ook tegenwerken.

Wat wij “setting the stage” noemen, kun je veel namen geven. Sommige noemen het (agile) strategie, andere sprint 0 of de holistische aanpak.

“Digitale diensten zijn geen silo’s, met deze meer agile strategie aanpak ervaart u een creatieve holistische aanpak en partnership.”

Wij vinden het belangrijk, dat we uw organisatie en doelstellingen goed begrijpen zodat onze specialisten in staat zijn met u mee te denken. We vinden het ook belangrijk samen met u af en toe stil te staan of we nog op de goede weg zijn of dat het misschien beter is om andere wegen te bewandelen. Voor ons gaat het dan even niet om losse diensten maar of we optimaal bezig zijn u te helpen om de belangrijkste doelstellingen te behalen.

Maar, omdat wij niet geloven in grote jaarplannen en lange projecten hebben we een aanpak die anders is.

Door ook hier de agile methodologie toe te passen, met een goede voorbereiding en door ons te verdiepen in waar uw organisatie voor staat, kunnen we samen met u in één dagdeel bepalen wat de doelstellingen zijn. We beantwoorden de vraag: “Waar staat u op online vlak om de doelstellingen te behalen en wat is het beste om in de volgende sprint op te pakken?”

Deze bijeenkomst “setting the stage ” laten we periodiek terugkomen.

Naast het feit dat we dit binnen een typische agile aanpak doen, snel & flexibel, nemen we hier altijd 3 belangrijke gedachten in mee:

  1. Customer insights, welke inzichten hebben we?
  2. Smart creativity, hoe vertalen we de inzichten creatief?
  3. SMART doelstellingen, hoe gaan we sturen op concrete doelstellingen?

Wit u weten hoe we beginnen met setting the stage? Kijk eens naar onze Agile Marketing Review. Wij analyseren uw hele digitale platform en bespreken vanuit deze analyse waar de beste bijdrage aan uw doelstellingen ligt.

Setting the Stage doen wij onder andere voor:

PerfectGroep
Eye filmmuseum
Studiekeuze123
TechniekTalent

Meer weten?