Technologie

Technologie

De basis van onze Agile Marketing aanpak is het combineren van snelheid en flexibiliteit met
1. Customer Insights
2. Smart Creativity
3. Meetbare Resultaten

Het agile marketing werken, gaat onlosmakelijk hand in hand met het gebruik van goede marketing technologieën. Bij Agile Marketing Agency vinden wij het belangrijk onafhankelijk te blijven van technologieën. Maar vanuit een onafhankelijke rol, hebben wij wel technologieën geselecteerd waar wij een voorkeur voor hebben. Die we dus regelmatig gebruiken en goed kennen. Maar vaak werken we ook met andere technologieën die onze klanten, vaak om goede redenen hebben geselecteerd.

Onze voorkeur komt vaak voort uit de grote hoeveelheid data die beschikbaar is. Dit vraagt om specifieke analyse tools. Om de gespendeerde marketing euro’s continue te testen en de inzet te optimaliseren, vraagt dit naast een juiste werkwijze, ook om het gebruik van goede tooling. Wij selecteerden uit het wereldwijde aanbod een aantal van de beste tools die we voor onze klanten in kunnen zetten.

Bijgaand noemen we de tooling die wij als partner graag inzetten voor het managen van marketingcampagnes. Buiten beschouwing laten we hier zaken als CMS selectie, keuze voor apps en het optimale gebruik hiervan. Graag zijn wij sparringpartner in deze zaken.

Allin1Social

Wij selecteerde Allin1Social omdat het de meest complete social media management tool is. Het geeft je de meest complete analytics rapportage van je social kanalen. Bovendien kan je je platform vergelijken en analyseren ten opzichte van je belangrijkste concurrenten.

Vanuit Allin1Social kan je met de post publicatie en scheduling voor Facebook, Twitter en Google+ je content moderatie organiseren. Maar ook direct je Facebook ads plaatsen om je fanbase en engagement te vergroten.

De beste Social Statistieken stellen ons in staat je social management beter te organiseren.

Ben je benieuwd? Vraag eens een presentatie bij ons aan.

Social Adstool

Wil je continue grotere campagnes opzetten in Facebook? Campagnes met een budget vanaf 25.000 dollar per maand,gaan bij ons via de Social Adstool. In samenwerking met de Facebook Partner Social Adstool, managen we uw campagnes.

Afhankelijk van de campagne doelstellingen, traffic naar website, ecommerce, groei van je fanbase of branding, zoeken wij de juiste advertising mogelijkheden. We maken microcampagnes en richten het platform in. Met behulp van de Social Adstool kunnen we meer dan 5000 micro campagnes genereren die we mulivariate testen en dagelijks optimaliseren. Niet voor niets maakte Facebook van de Social Adstool zijn officiële Marketing Partner.

Invenna Customer Insights

Voor het creëren en analyseren vanuit een eenduidig klantbeeld en inzicht in het gedrag van klanten te verwerven, zetten wij Invenna Customer Insights in. We zoeken naar trends en klantinzichten om te komen tot een klantcontactstrategie die de life time value van je klanten optimaliseert. Een krachtige tool om de data uit verschillende databronnen eenvoudig samen te brengen en te analyseren.

PerfectBase

Vraag ons om u te helpen uw CRM omgeving op te zetten. Dan gaan we klantgericht te werk. De omgeving is er immers voor om een onvergetelijke klantervaring op te kunnen bouwen. We helpen u door een klantgericht PerfectBase op te zetten.  Met onze partner Perfect Groep maken we een maatoplossing. Het motto is klantgericht database management geschikt voor marketing automation. Vanuit deze tooling kunt u direct een omni channel klantreis ontwerpen. Een betere oplossing voor klantgerichte communicatie, dat is het motto.

Meer weten?