Agile Display Campaigns

Agile Display Campaigns

Iedereen kent ze wel: de banners. Deze zijn bedoeld om u te verleiden, en u op te laten klikken. Inmiddels komen banners in vele soorten en maten. Media partners bieden allerlei advertentie mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheden als RTB, native advertising, video advertising of re-targetting. Maar voorop staat wat u wilt bereiken met uw campagne. Is het branding, zichtbaarheid of verkoop van een nieuwe service of product?

“Display campaigns is het creëren van banners die van landingspagina tot conversie gaan, gecombineerd met slim inkopen van media.”

Vanuit de doelstelling gaat het om een slimme combinatie van de media mogelijkheden en de creativiteit van campagne ontwikkeling. Het werken met een campagne bureau en een media agency werkt daarom niet meer. Het creëren en adverteren gebeurt online in een team.

Daarom combineren wij media inzet met creativiteit. Immers kunnen we met retargetting bezoekers er aan herinneren wat ze bij u zochten. Met storytelling en content creatie maken wij prachtige branding. Wij doen heel gericht media inkoop op nieuwe prospects met RTB.

Het idee ontwikkelen en uitvoeren kan alleen in nauwe samenwerking tussen creatief en media deskundige. Wij combineren deze kunde in onze agile teams.

En executie? Door het continue meten van de salesfunnel, optimaliseren wij niet alleen de media inzet maar de hele customer journey. Want dat is waar het ons om gaat; het continue optimaliseren van het effect op uw doelstelling.

Graag helpen onze specialisten u verder. Dus ook display campagnes starten met een kop koffie en een goed gesprek.

Meer weten?